23 Alan Yaylası Şenlikleri yapıldı

İstanbul Bölgesi Karabük İli Eskipazar İlçesi Hamzalar ve Kabaarmut Köyleri Derneği organizasyonunda Eskipazar Kaymakamlığı ve Eskipazar Belediye Başkanlığının katkılarıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 23. sü düzenlenen Alan Yaylası şenlikleri yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Şenliğe; Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Eskipazar Kaymakamı Mehmet Burak Akköz, Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Belediye meclis üyeleri, daire amirleri, ilçe protokolü, muhtarlar, Ankara ve İstanbul’da bulunan derneklerin yöneticileri Eskipazar’lılar ve şehir dışından gelen misafirler katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından Karakucak Güreş müsabakaları ile devam eden şenlikte yöresel müzik ve folklor gösterileri yapıldı.

Şenlik için alan yaylasına gelen ve piknik yapan vatandaşlarımızı da ziyaret eden Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ve protokol üyeleri vatandaşlarla hasbihal ederek iyi eğlenceler temennisinde bulundular.