2.Etap Toki Konutlarının Yolu Parke İle Kaplandı

Belediyemiz tarafından daha önceden açılan 2.Etap Toki yolunda kilitli beton parke taşı ve kaldırım çalışmaları hızla devam ediyor.

Özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı Toki Konutları  sakinlerinin mağduriyetinin giderilmesi için  başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları belirli plan ve program çerçevesinde devam ediyor. Yolun alt yapı çalışmalarını tamamlayan ekipler yaklaşık 400 metrelik yolu kilit parke ile kapladı.

Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Mustafa YARKAN, kış aylarında vatandaşlarımızın mağdur olmaması için, yolumuzu elden geçirip kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladık. İnşallah çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız. Belediye olarak ilçemizdeki sorunlu olan diğer yollarımızın çalışmalarına da hazırladığımız program dahilinde başlayıp sorunları tamamen çözmüş olacağız” dedi.