Başkan Yarkan'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan,8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan YARKAN, “Toplumun temeli aile, ailenin temeli kadındır. Kadınlarımız her daim hak ettikleri konumda, ailenin ve toplumun merkezinde yer almışlardır. Eğitimden sağlığa, siyasal yaşamdan iş dünyasına kadar üstlendikleri sorumluluklarla Türk Milleti’nin geleceğe güvenle bakmasının teminatı olmuşlardır.

Günümüzde kadınlarımızın ekonomik, sosyal ve siyasal alanda ki etkinlikleri her geçen gün artmaktadır. Kadınlarımıza ne kadar güzel fırsatlar sunabilirsek, toplum olarak o oranda güçleneceğimiz inancındayım. Hayatımıza emekleriyle ve değerleriyle anlam katan başta ilçemiz kadınları olmak üzere tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.” dedi.