Eskipazar Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından Eskipazar Belediyesi ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. maddesine istinaden, Eskipazar Belediye Meclisi, Nisan Ayı toplantısı Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez'in başkanlığında gerçekleştirdi.

Eskipazar Belediye Meclisinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinden sonra partilere göre üye dağılımı Milliyetçi Hareket Partisinden 6 üye, Adalet ve Kalkınma Partisinden 3 üye olarak gerçekleşti.

Belediye Meclisinde encümen, çeşitli komisyonlar ile bağlı bulunan birliklere üye seçimi gerçekleştirildi.  Eskipazar Belediyesi 2018 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi, 2018 yılı çalışmaları ile ilgili faaliyet raporunun görüşülmesi ve diğer gündem konuları görüşüldü.