İlçemizde İlköğretim Haftası Kutlandı

Eskipazar Gençlik Merkezi konferans salonunda düzenlenen 2021 - 2022 eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası kutlama programına Kaymakamımız Sayın Furkan KORKUSUZ, Belediye Başkanı Sayın Hüseyin DÖNMEZ, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşması, akabinde Kaymakamımız Sayın Furkan KORKUSUZ’ un ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DAĞCIOĞLU’ nun günün anlam ve önemini belirten konuşmaları, 60. Yıl Vali Nafız Kayalı İlkokulu öğrencilerinin oyun gösterileri ve İlköğretim Haftası konulu şiirler okunduktan sonra, Kaymakam Sayın KORKUSUZ ve kurum amirlerinin temsili zili çalması ile ilköğretim haftası kutlama programı sona erdi.