İlçemizin Geleceği İçin İkametgahın Eskipazar Olsun.

İlçedeki hizmetler, nüfus sayısına göre Belediye ve Özel idarelere ayrılan ödenekler sayesinde gerçekleşmektedir. Nüfusun artmasıyla beraber Eskipazar’a ayrılacak ödenek miktarı da doğru orantıda artacak ve bu ödenekler ilçemize yeni proje ve yatırımları beraberinde getirecektir.
Nüfusun artması; Sağlıktan, eğitime, İş sahasından, yeni yatırımlara bir çok alanda yeni imkanların ve daha fazla hizmetlerin önünü açacaktır.
Başlattığımız Eskipazar’ın geleceği için ikametgâhın Eskipazar olsun kampanyamıza destek olmanızı bekliyor, yatırımların ve daha fazla hizmetin ilçemizde gerçekleşebilmesi için İkametgâhı ilçe merkezinde olmayan tüm hemşirelerimizi, BİRİNCİ Adreslerini ilçe merkezine aldırmaya davet ediyoruz.