Yol Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Eskipazar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler kış aylarında mahallelerde tüm sokak ve ara yollarda meydana gelen yolları bakıma aldı. Altyapı temel malzeme serimi yapılan yerlerde greyder ve silindirle yollar stabilize edildi.

Özellikle yolların altyapı eksiklerini gideren ekipler çalışmaların devam edeceğini belirtti. İlçe genelinde tüm mahallelerde çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Başkan Yarkan “Mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, vatandaşlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Hazırladığımız plan ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürmekteyiz. Kış aylarında halkımızın belirli sıkıntılar yaşamaya başladığı yerlerde kapsamlı bir çalışma ve buna bağlı olarak ilçe genelinde yol bakım-onarım çalışmalarımızı başlattık. Vatandaşlarımızın mağduriyetinin önüne geçmek için yoğun çaba sarf ediyoruz.” dedi.