10 Nisan Polis Haftası Mesajı

25.09.2018 11:35

Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yarkan;" Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruma ve kollama, halkımızın can ve mal emniyetini koruma, huzur ve güven ortamını tesis ve temin etme, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme hususunda çok büyük bir özveriyle gece gündüz demeden başarılı bir şekilde 173 yıldır çalışmakta olan görevlerini başarıyla yerine getiren Aziz Milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olarak gördüğü tüm polislerimizin ve İlçe Emniyet Teşkilatı mensuplarımızın tüm polislerimizin, 173. kuruluş yıldönümlerini ve Polis Haftası’nı en içten dileklerimle kutlarım. Bu vesileyle de tüm şehit polislerimize Allah’tan rahmet diler, gazi polislerimize de uzun ömürler dilerim" dedi.