80 Öğrenci Kapasiteli Pansiyon İnşaatı Başladı

25.09.2018 12:52

Eskipazar’da 80 öğrencilik pansiyon binasının yapımına başlandı.

Eskipazar Çok Programlı Anadolu Lisesi bünyesine yapılacak olan 80 öğrencilik pansiyon binası için ihaleyi kazanan firma yer tesliminin ardından hızlı bir şekilde çalışmalara başladı.

Eski sinema binasının bulunduğu alana yapılacak olan 80 öğrenci kapasiteli pansiyon inşaatında hafriyat çalışmaları sürerken Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, çalışmaları yerinde inceleyerek firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Yapılacak olan çalışmalarla ilgili yüklenici firma yetkilileriyle fikir alışverişinde bulunan Başkan Yarkan, modern yeni bir binanın yapılması ile öğrencilerimizin daha rahat eğitim imkânlarından yararlanması sağlanmış olacaktır. Yurt binamızın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilçemize ve eğitim camiamıza  hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.