AFRİN İÇİN: 52 ŞEHİT 52 FİDAN

25.09.2018 11:30

Afrin Şehitlerimizin anısına Hatıra Ormanı oluşturuldu.

Eskipazar Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Ormancılık Haftası dolayısıyla  Afrin Harekatı kapsamında ülkemizin bölünmez bütünlüğü için, canı uğruna operasyonda görev alıp Şehit düşen askerlerimiz anısına Hatıra Ormanı oluşturuldu.

Kent ormanı mevkisindeki arazide yapılan fidan dikimi törenine, İlçe Kaymakamı Hüseyin Remzi Konak, Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, Hakim Muhammet Poyraz, İlçe Jandarma Komutanı Aydın Aydın, Orman İşletme Müdürü Hasan Yıldız ve daire amirleri katıldı.

Kurum amirleri tarafından Afrinde şehit düşen 52 kahraman mehmetçiğimizin adına 52 mavi ladin fidanı toprakla buluşturuldu. Dikimi tamamlanan her bir fidana şehitlerimizin isimleri verilirken, yapılan fidan dikiminin ardından tüm şehitlerimiz için dua edildi.