AK Parti Milletvekili Aday Adayları Tanıtıldı

25.09.2018 12:16

AK Parti Eskipazar İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen toplantıda, AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayları tanıtıldı.

AK Parti Teşkilatı 24 Haziran Milletvekilliği seçimi öncesi 34 aday adayını tanıtma toplantısı düzenledi.

Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından Halkeğitim merkezinde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, İl Başkanı İsmail Altınöz, İlçe Başkanı İsmail Palaz, il genel ve belediye meclis üyeleri, teşkilat mensupları  Millevekili aday adayları ve partililer katıldı.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği toplantıda, İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından tanıtım toplantısının açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz gerçekleştirdi.

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan 34 kişi kendini tanıttı. Milletvekili aday adaylarının kendilerini tanıttığı 2 dakikalık kısa konuşmalarının ardından, tanıtım toplantısı sona erdi.