Ak Parti Milletvekillerinden Teşekkür Ziyareti

25.09.2018 12:48

Ak Parti Milletvekillerinden Teşekkür Ziyareti

24 Haziran Pazar günü yapılan seçimlerde AK Parti’den Karabük Milletvekili seçilen Cumhur Ünal  ve Niyazi Güneş ilçemize gelerek teşekkür ziyaretinde bulundu.

İlçe bazında gerçekleştiren ilk ziyarette Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal  ve Niyazi Güneş esnaf ve vatandaşlara destekleri için teşekkür etti. Yapılan ziyaretlerde vekillerin yanı sıra, Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, İl Başkanımız Av. İsmail Altınöz, İlçe Başkanımız İsmail Palaz, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye meclis üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarıda yer aldı.

Eskipazar halkının verdiği güçlü destek için teşekkür eden Güneş, "Eskipazar'ın devam eden projelerinin yakın takipçisi olacağız. Ziyaretlerimiz diğer ilçelerde de devam edecek" dedi. Milletvekili Cumhur Ünal'da ise Eskipazar'ın sorunlarını çözmek için gerekli özveriyi göstereceklerini belirtti.