Aziz Şehitlerimiz Şükran ve Minnetle Anıldı

25.09.2018 11:12

18 Mart Çanakkale Günü ve Şehitleri Anma Gününde Aziz Şehitlerimiz Şükran ve Minnetle Anıldı

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" kutlamaları dolayısıyla Eskipazar Çok Programlı Anadolu Lisesi Çok Amaçlı salonunda program düzenlendi.

Programa İlçe Kaymakamı Hüseyin Remzi Konak, Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, Jandarma Komutanı Üstğm. Aydın AYDIN, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Eskipazar Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan programda tiyatro oyunu ve slayt gösterilerinin ardından günün anlam ve önemiyle ilgili öğrenciler tarafından şiirler okundu. Şehitlerimiz için okunan hatm-i şerifin duası İlçe Müftüsü Osman Demir tarafından yapıldı. Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.