Bakan ÖZLÜ’den Eskipazar OSB’ye Destek

25.09.2018 12:37

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Dr. Faruk Özlü'den Eskipazar OSB’ye Destek

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılmak üzere Karabük’e gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Dr. Faruk Özlü, merakla beklenen Eskipazar Metal ve Metal ürünleri ihtisas organize sanayi bölgesi için yakinen bizzat ilgilendiğini söyledi.

Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan’ın da yer aldığı Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ziyaretinde beraberinde TBMM eski başkanı Mehmet Ali Şahin, Ak Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ile birlikte oda başkanı Mehmet Mescier’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alan Özlü, Eskipazar’da kurulacak organize sanayi bölgesiyle yakından ilgilendiğini dile getirerek, “Özellikle Eskipazar OSB’yi ben üzerime aldım. O iş bende. Kalkınma Bakanımız ile yatırım planına alınması için tekrar görüceğim. Hafta sonu Başbakanımız Karabük’te olacak. Kendisi de bir dizi müjdeler verecek. Bizim tek talebimiz ise OSB’ye yatırımcı bulmanız” dedi.

Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan’da Eskipazar Metal ve Metal ürünleri ihtisas organize sanayi bölgesi için himaye ve desteklerini beklediklerini belirterek, Bakan Özlü’ye teşekkür etti.