Başkan Koltuğu Öğrencilere Devretti

25.09.2018 12:10

Eskipazar Ortaokulu öğrencileri, Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan'ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık makamını temsili olarak Eskipazar Ortaokulu 6/B sınıfı öğrencisi Kerem Gündüz’e devretti.

Ziyarette, öğretmen ve öğrencilerle 23 Nisan’ın anlam ve önemi üzerine sohbet eden Başkan Yarkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünyada tek çocuk bayramı olduğunu belirterek çocukların bayramını kutladı. Kendisini ziyaret eden çocuklara belediyenin sorumlulukları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı makam ziyareti hediye takdimi ve günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.