Başkan Yarkan Çalışmaları Yerinde İnceledi

25.09.2018 11:34

Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan mahalleleri tek tek gezerek çalışmaları Yerinde İnceledi

Belediye Başkanı Mustafa Yarkan, baharın gelmesiyle birlikte Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçemizin farklı noktalarında yapılan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

İlçemiz genelinde devam eden çalışmaları yerinde incelemek üzere belediye garaj ve sahadan sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Çalıova ve Fen İşleri teknik personelleriyle mahallelerde tek tek incelemeler yapan Başkan Yarkan, yapılacak olan çalışmalar hakkında talimat vererek havaların düzelmesi ile birlikte çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlemesini istedi.

Çalışmaların plan ve programlara uygun biçimde devam ettiğini vurgulayan Başkan Yarkan, “Başladığımız işin hızlandırılması, en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirilmesi için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Başlanan işlerin hemen hizmete sunulması için büyük gayret ve çaba sarf ediyoruz." dedi.