Başkan Yarkan, Kurban Pazarını Gezdi

25.09.2018 13:07

Başkan YARKAN, Kurban Bayramı öncesinde hayvan pazarını gezdi.

Belediye Başkanı Mustafa YARKAN, Kurban Bayramı öncesinde hayvan pazarını gezerek kurbanlık hayvan satıcıları ve alıcılarıyla sohbet etti.

Yaklaşan kurban bayramı öncesinde büyükbaş ve küçükbaş hayvan alım ve satımının gerçekleştirildiği kurban pazarını gezerek kurban satıcılarını yerinde ziyaret eden Belediye Başkanımız Mustafa YARKAN ve Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Palaz, kurban fiyatları hakkında bilgi alarak hayırlı işler bereketli bol kazançlar dileyerek kurbanlık satıcı ve alıcılarıyla taleplerini dinledi.

Pazarda kurbanlık satın alan vatandaşla esnaf arasındaki pazarlığa da katılan Başkan Yarkan, Kapalı Pazar yerindeki esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek Vatandaşların yaklaşan Kurban Bayramını kutladı. "Bayram, güzelliklerin, hoşgörünün, kardeşliğin ortaya çıktığı güzel günlerdir. Halkımızın huzur içerisinde iyi bir bayram geçirmesini diliyorum" dedi.