Başkan Yarkan Su Depolarını İnceledi

25.09.2018 12:18

Başkan Yarkan, ilçemizin su ihtiyacını karşılayan su depolarını inceledi.

Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, İlçemizin içme suyu ihtiyacını karşılayan Göksu kaynağından Eskipazar’a kadar yaklaşık 12 km. içme suyu hattının yenilenmesi ile mevcut depoların onarımı ve yeni depoların yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalar kapsamında 12 km.lik su isale hattında çalışmalar devam ederken, Başkan Yarkan, vatandaşlarımızın daha temiz ve sağlıklı su tüketmeleri için, sağlık koşullarına uygun olarak tamiratı yapılacak mevcut depolar ile yeni yapılan 400 tonluk su deposunu inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Çalışmaları anbean takip ederek gerekli hassasiyetin gösterilmesi konusunda talimatlar veren Başkan Yarkan, depolardaki çalışmaların Ramazan bayramına kadar tamamlanacağını, böylelikle vatandaşlarımıza da daha sağlıklı ve hijyenik içme suyunu ulaştırmış olacağız dedi.