Başkan Yarkan, TOKİ Başkanı Turan İle Görüştü

25.09.2018 11:39

Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan’ı ziyaret etti.

Yapımı tamamlanan fakat yüklenici sorunlarını nedeniyle teslim edilme süresi uzayan 2.Etap Toki konusunu görüşmek üzere TOKİ Başkanı Turan ile bir araya gelen Başkan Yarkan, 2.Etap Toki projesi hakkında görüş alışverişinde bulunarak, sürecin çok uzadığını, vatandaşın mağdur olduğunu ve en geç bu ay sonu veya Ramazan ayından önce konutların teslim edilmesi gerektiğini belirtti.

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’da sorunları bildiğini belirterek 2.Etap Toki’nin hak sahiplerine teslim edilmesi için yüklenici firma ile sorunların büyük ölçüde çözüldüğünü ifade etti ve geçiçi kabul için gerekli birimlere talimat verdiğini inşallah yakın zamanda da konunun çözüme kavuşacağını söyledi.