Belediye Personeli İftarda Buluştu

25.09.2018 12:31

Eskipazar Belediyesi personeli iftar yemeğinde bir araya geldi.

Her yıl Eskipazar Belediyesi personelini buluşturan iftar yemeği, bu yılda Sarı Kale Restoran’da düzenlendi. İftar yemeğine İlçe Kaymakamı Sayın Hüseyin Remzi KONAK, Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, Belediye meclis üyeleri ve personel katıldı. Gün boyu aynı mesai ortamını paylaşan belediye çalışanları  iftar programı vesilesiyle Ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte soludu.

Belediye personeli ve ailelerinin kaynaştığı iftar sofralarının aradaki sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularını arttırması amacıyla düzenlediği geleneksel iftarda aileler bir arada iftar açmanın keyfini yaşarken, personel ile birlikte oruç açan Başkan Yarkan, Eskipazar’a hizmet eden mesai arkadaşlarıyla bir arada iftar yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.