Belediyemizde Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

25.09.2018 13:16

Belediyemiz ve Ak Parti İlçe Teşkilatı bayramlaşma töreni, Kurban Bayramı'nın üçüncü günü yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Eskipazar Belediyesi ve Ak Parti İlçe Başkanlığı bayramlaşma programı Kurban bayramının üçüncü günü Belediyemiz önünde düzenlendi. Bayramlaşma programına Karabük Milletvekillerimiz Sayın Cumhur Ünal,  Sayın Niyazi Güneş, Belediye Başkanımız Mustafa YARKAN, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Palaz,  İl ve İlçe yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ve il genel meclis üyeleri ile çok sayında vatandaş katıldı.

Belediye Başkanımız Mustafa YARKAN tüm islam aleminin ve Eskipazar’lıların bayramını kutlayarak Kurban bayramının üçüncü günü olmasına rağmen bayramlaşma programına yoğun katılım gösteren 7’den 70’e tüm Eskipazar’lılara canı gönülden teşekkür ediyorum dedi.

Karabük Milletvekillerimiz Sayın Cumhur Ünal ve Sayın Niyazi Güneş'de tüm Eskipazarlıların Bayramını tebrik ederek, birlik ve beraberliğinin daim olması temennisinde bulundular. Yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili de kısa bilgiler veren Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, belediyemizin bayramdan önce duyurduğu iki yeni projeyle ilgili projeye destek verdiklerini ve takipçisi olacaklarını belirtti.