Çanakkale-Bursa Kültür Turları Başladı

25.09.2018 13:18

Belediyemiz Tarafından Organize Edilen Çanakkale-Bursa Kültür Gezileri Başladı.

Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan'ın başlatmış olduğu Kültür Gezileri etkinlikleri kapsamında Çanakkale-Bursa gezileri başladı.

Belediyemizin Kültür Gezileri kapsamında gerçekleştirdiği Çanakkale-Bursa gezisinin ilk kafilesi yola çıktı.2 otobüsten oluşan kafileyi Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, uğurladı.

Belediyemize başvurarak programlı bir şekilde haftalık periyotlar halinde Kültür Turları etkinliği kapsamında Amasra'ya geziye götürülen vatandaşlarımıza, doyasıya bir gün yaşatılıyor.

Katılımın oldukça yoğun olduğu gezide vatandaşlar kahramanlık destanlarının yazıldığı Çanakkale ile Osmanlı İmparatorluğu’nun izlerini taşıyan, tarihi ve kültürel değerleri ile büyük önemi bulunan Bursa'yı ziyaret edecek. Belediyemiz tarafından ücretsiz olarak düzenlenen gezi, 2 gün sürüyor.