Çanakkale Zaferi'nin 103. Yılı Kutlanıyor

25.09.2018 11:07

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Düzenlenen tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Gerçekleştirilen çelenk sunma töreninde İlçe Kaymakam Hüseyin Remzi Konak ve Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan çelenk sundu.

Gerçekleştirilen törene İlçe Kaymakam Hüseyin Remzi Konak, Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Çelenk sunma töreni ile son bulan kutlamalar 20 Mart 2018 Salı günü Eskipazar Çok Programlı Anadolu lisesi çok amaçlı salonununda yapılacak etkinliklerle devam edecek.