Eskipazar'a Yeni Modern Şehir Mezarlığı

25.09.2018 13:13

Başkan Yarkan, Bayram öncesi süpriz yaparak iki yeni projenin hazırlandığını ve bayramdan sonra hemen ihale edileceğini belirtti.

Eskipazarda ilçe genelinde ufak dokunuşlarla ileriye dönük çalışmalar yaparak hedef büyüten ve büyük çalışmalara imza atmaya çalışan Başkan Yarkan, ilçemizin önemli sorunlarına el atıyor.

Kurban bayramı öncesi Eskipazar'lı hemşerilerimize süpriz yapan Belediye Başkanımız Mustafa YARKAN, iki yeni projenin hazırlandığını ve bayramdan sonra hemen ihale edileceğini belirtti.

Merkez mezarlığının üst kısmında yeni modern bir mezarlık oluşturulacak ve cenaze hizmetleri ve mezarlık faaliyetleri daha da modern bir hale getirilecek.

Konuyla ilgili Belediye Başkanımız Mustafa YARKAN, İlçemizdeki eksiklerin giderilmesi için yoğun çalışma temposu içerisindeyiz. İlçemizin ileriye dönük mezarlık ihtiyacını karşılamak üzere yeni bir proje yaparak Merkez mezarlığının üst kısmında yeni modern bir mezarlık oluşturulacağız. Projemiz ve finansmanının hazır olduğunu ifade eden Başkan Yarkan, kurban bayramının ardından hemen ihaleye çıkılacağını belirtti.