Eskipazar Belediyesi'nden “Kültür Turları”

25.09.2018 13:04

Belediyemiz Tarafından Organize Edilen Kültür Gezileri Başladı.

Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan'ın başlatmış olduğu Kültür Gezileri etkinlikleri kapsamında Bartın Amasra gezileri devam ediyor.

Belediyemize başvurarak programlı bir şekilde haftalık periyotlar halinde Kültür Turları etkinliği kapsamında Amasra'ya geziye götürülen vatandaşlarımıza, doyasıya bir gün yaşatılıyor.

Belediyemiz tarafından organize edilen kültür gezileri ile vatandaşlarımız Amasra'da bulunan tarihi, kültürel ve sosyal alanları ziyaret ederek başka şehirlerin ve coğrafyaların kültürü ile kaynaşma imkânı buluyor.

Eskipazar'da bir ilki başlatmış olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Yarkan, “Vatandaşlarımız için Türkiye’nin farklı yerlerini görmeleri amacıyla kültür gezilerine Bartın'ın Amasra ilçesiyle başladık. Bu tür gezileri belediyemizin imkanları dahilinde Çanakkale ve Konya turları ile devam ettireceğiz. Halkımızın mutluluğu bizim de mutluluğumuz. Kültür Gezilerine katılan vatandaşlarımıza keyifli geziler diliyorum” dedi.

Geziye katılan vatandaşlarımızda geziden oldukça memnun kaldıklarını ifade ederek Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan'a teşekkürlerini ilettiler.