Eskipazar´da Ramazan Dolu Dolu Yaşanacak

25.09.2018 12:26

Eskipazar Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan coşkusunu yaşatmak için hazırlıklarını tamamladı.

Eskipazar Belediyesi'nin kültür-sanat faaliyetleri kapsamında geleneksel hale getirdiği Ramazan Geceleri etkinlikleri bu yılda dolu dolu yaşanacak.

Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve paylaşmanın simgesi olan 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı, Eskipazar Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan programları ile daha da anlamlı ve eğlenceli bir atmosferde yaşanıyor.

Birbirinden güzel etkinliklerle 7’den 70’e her kesimden insanımızın beğenisini toplayan Ramazan eğlencelerimiz her yıl olduğu gibi bu yılda Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Park’ta düzenlenecek. Ramazan ayı boyunca Cuma ve Cumartesi Akşamları düzenlenecek olan programın ilki (18 Mayıs Cuma) akşamı yapılacak.  Aileleriyle Ramazan gecelerinin tadını çıkarmak için gelen çocuklar ise doyasıya eğlenecek, Macun pamuk şeker ise herkese Ramazan nostaljisi yaşatacak.