Eskipazar Heyeti Milletvekillerini Ziyaret Etti

25.09.2018 13:01

Eskipazar Heyeti Karabük Milletvekillerimiz Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş’i TBMM'de ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Mustafa YARKAN, AK Parti Eskipazar İlçe Başkanı İsmail PALAZ, Eskipazar İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Teşkilatı, Karabük Milletvekillerimiz Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş’i Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) ziyaret ederek, meclis çalışmalarında başarı dileklerinde bulundular.

27.dönem Ak Parti Karabük Milletvekili olarak TBMM’de yer alan Milletvekillerini meclis çalışma ofislerinde ziyaret eden Belediye Başkanımız Mustafa YARKAN ve beraberindeki heyet, hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni dönem meclis çalışmalarında başarılar dileklerinde bulundular.

Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Başkan Yarkan, “ Ak Parti Karabük Milletvekillerimizle TBMM’de bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Güçlü ve deneyimli bir Milletvekili kadrosuyla şehrimizin TBMM’de temsil ediliyor olmasını büyük bir kazanç olarak görüyorum. Projelerimizi Milletvekillerimizin bilgilerine sunarak onların değerli destekleriyle en kısa sürede kentimizin hizmetine kazandırmak istediğimizi ifade ettik. Vekillerimize meclis çalışmalarında ilimiz, ilçemiz ve ülkemiz adına büyük sorumluluklar düşüyor, hepsine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Belediye olarak gerçekleştirilen çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler veren Başkan Yarkan, önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.