Eskipazar OSB 2018 Yatırım Planında

25.09.2018 12:46

Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi 2018 yatırım programına alındı.

Kuruluş süreci ve imar planları tamamlanan Eskipazar Metal ve Metal ürünleri Organize Sanayi Bölgesi 2018 yatırım programına alındı.

Ak Parti Aday tanıtım toplantisina katılmak üzere İlimize gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakani Fikri IŞIK bakanlik olarak calismalari tamamladıklarını Osb'nin 2018 yatirim planına alınması ve bütçe ayrılması için işin Kalkınma Bakanlığına kaldığını söylemiş ve işin hızlandırılması için de Kalkınma Bakanı Lütfi ELVAN'la görüşeceğini söylemişti.

Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan konuyla ilgili olarak açıklama yaparak “Eskipazar Metal ve Metal ürünleri Organize Sanayi Bölgesinin 2018 yatırım programına alındığına yönelik resmi yazı elimize ulaşmıştır. İlcemize hayırlı uğurlu olsun. OSB ilçemiz için en önemli yatırımdır. Çünkü sanayisi gelişmiş şehirlerin temeli OSB’lerdir. Bu nedenle ilk günden beri OSB için yoğun bir çalışma gayretindeyiz. Kuruluş sürecinin ardından imar planları hazırlanmıştı. Son olarak 2018 yatırım programına alındı. Bundan sonraki süreçte alt yapıyı tamamlayacağız ve yatırımcılara arsa tahsisine başlayacağız. Burada kurulacak fabrikalar, sağlanacak istihdam olanakları Eakipazar’ın dışarıdan göç alan bir şehir olmasına katkı sağlayacaktır. OSB, eskipazar’ın geleceğinin önünü açacak en büyük yatırımdır. İlçemize, ilimize ve ülkemiz ekonomisine hayırlı olsun” dedi.Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi 2018 yatırım programına alındı.