Geleneksel İftarımız Yoğun Katılımla Gerçekleşti

25.09.2018 12:40

Belediyemizin organize ettiği geleneksel toplu iftar programı ilçemiz kapalı pazar yerinde yoğun bir katılımla yapıldı.

İftar yemeğine 23 Dönem Meclis Başkanı ve Karabük Milletvekili Sayın Mehmet Ali ŞAHİN, İlçe Kaymakamı Hüseyin Remzi KONAK, Karabük Milletvekili Sayın Burhanettin UYSAL, Belediye Başkanımız Mustafa YARKAN, Ak Parti Karabük Milletvekili Adayı Niyazi Güneş, Ak Parti İl Başkanı İsmail ALTINÖZ, İlçe Başkanı İsmail Palaz, Belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri, Ak parti il ve ilçe yöneticileri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda Eskipazarlı hemşehrilerimiz katıldı.

Yoğun katılımın olduğu ve birlik ve beraberliğin öne çıktığı iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanımız Mustafa YARKAN, “Geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz toplu iftar yemeğimize uzaktan ve yakından icabet eden tüm hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Eskipazarlılarla bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Karabük Milletvekili Sayın Burhanettin UYSAL’da, İlçemizde çalışmaları başlayan doğalgaz, Mermer kavşağının projelendirilmesi ve Eskipazar metal ve metal ürünleri organize sanayi bölgesinden bahsederek Eskipazar halkına hayırlı olmasını diledi.

23 Dönem Meclis Başkanı ve Karabük Milletvekili Sayın Mehmet Ali ŞAHİN’de Eskipazarlılara hitaben yaptığı konuşmasında gündeme dair açıklamalarda bulunurken Eskipazar’ın hızla değişen ve gelişen bir ilçe olduğunu belirtti. ŞAHİN;” 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak, Eskipazar her zaman en yüksek düzeyde desteğini vermiştir ve hiç şüphemiz yoktur ki hemşehrilerimiz yine 24 Haziran’da da aynı desteği verecektir.” dedi.