Gençlik ve Spor Bayramının 99. Yılı Kutlandı

25.09.2018 12:30

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 99. yıl dönümü, düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 99. yıl dönümü dolayısıyla Hükümet Konağı Atatürk anıtında tören düzenlendi. Düzenlenen törene Belediye Başkanı V. İdris ÖRENBAŞI, Jandarma Komutanı Üstğm. Aydın AYDIN, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor ilçe müdürü Hüseyin Erdoğan, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programda ilk olarak Eskipazar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelengi Gençlik Merkezi Müdürü Hüseyin ERDOĞAN tarafından Atatürk anıtına sunuldu, ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı söylendi. Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirler okundu. Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi oyunlarını sergiledi. Gençlik Haftası ve Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye girenlerin ödülleri takdim edildi.

Hükümet konağı önündeki programın ardından hep birlikte bayraklar eşliğinde gençlik yürüyüşü düzenlendi.