İlk Doğalgaz Abonesi Başkan Yarkan Oldu

25.09.2018 12:49

Kargaz firması tarafından şehiriçi doğalgaz dağıtım hattı borularının döşenmesi çalışmaları hızla devam ederken, Kargaz dağıtım şirketi ilçemizde büro açarak doğalgaz aboneliği işlemlerini başlattı.

3 Temmuz tarihi itibarıyla başlayan başvurular kapsamında, Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, Kargaz dağıtım şirketi bürosuna giderek  ilk doğal gaz abonesi oldu.

Eylül ayının sonuna kadar doğalgaz hattı hazırlanmış ve abone işlemleri tamamlanmış olan vatandaşlarımızı doğalgazla buluşturacak Kargaz dağıtım şirketince ilçemizde hizmet bürosu açıldı. Büroda ilk abonelik sözleşmesine Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan imza attı.

Başkan Yarkan, “Eskipazar uzun zamandır bu hizmeti bekliyordu. Biz de elimizden geleni çalışmaları yaparak planlamalar doğrultusunda abone olan bütün vatandaşlarımıza doğalgaz hizmetini verebileceğimizin müjdesini sizlerle paylaşıyoruz. İnşallah memleketimiz için büyük bir yenilik olacak. İlk doğalgaz aboneliğini imzalayarak Bismillah dedik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.