Karabük TSO'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

25.09.2018 12:19

Başkan Yarkan'dan, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Mescier’e ziyaret

Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Mescier’i ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileklerini iletti.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan seçimler sonucunda Karabük TSO Başkanlığına seçilen Mehmet Mescier’i makamında ziyaret eden Belediye Başkanımız Mustafa YARKAN ve Akparti İlçe Başkanı İsmail Palaz, başarı ve 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.

Ziyarette Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, nazik ziyaret ve hoşsohbetlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.