Kaymakam Erkan'a Hoşgeldin Ziyareti

25.09.2018 12:49

Başkan YARKAN'dan İlçemiz Kaymakamlığına Vekaleten atanan Sayın Mehmet Yasin Erkan’a Hoşgeldin Ziyareti

Belediye Başkanımız Mustafa YARKAN, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’ nün 29.06.2018 tarihli olurları ile İlçemiz Kaymakamlığına Vekaleten atanan 106. Dönem Kaymakamı Sayın Mehmet Yasin Erkan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkan YARKAN beraberinde Belediye Meclis Üyeleri Fatma ÇALIOVA, İdris ÖRENBAŞI ve Musa ÖZDEN ile birlikte 02.07.2018 tarihinde göreve başlayan İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet Yasin ERKAN’ ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Karşılıklı bilgi alışverişi ve hoş sohbetin gerçekleştiği ziyaretin sonunda Kaymakam Sayın Mehmet Yasin ERKAN, Başkan Yarkan ve meclis üyelerine teşekkür ederek, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.