Merkez Yusuf Bey Caminin Şadırvanı Yenileniyor

25.09.2018 13:03

İlçemiz Merkez Yusuf Bey Cami Şadırvanın üst kısmı belediyemiz tarafından yenileniyor

İlçemizin simgelerinden olan Merkez Yusuf Bey  Cami'de, Üstü kapalı olan fakat zamanla deforme olan Şadırvanın üst kısmı belediyemiz tarafından uygun bir şekilde kapatılıyor.

Geçtiğimiz haftalarda yıkım çalışması yapılarak yeniden yapımına başlanılan şadırvanda, yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, ekiplerden bilgiler aldı.

Bakıma ihtiyacı olan şadırvanın üst kısmının yeniden modern bir şekilde yapılarak halkımızın hizmetine sunulacağını ifade eden Başkan Yarkan, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını, şadırvanın daha modern bir görünüm ile ilçemize yakışır hale geleceğini belirtti.