Muharrem Ayı Nedeniyle Aşure Dağıtımı Yapıldı

25.09.2018 13:23

Belediyemiz tarafından Muharrem Ayı Nedeni İle Aşure Dağıtımı Yapıldı

Eskipazar Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Merkez Yusuf Bey camii önünde aşure dağıtımı yaptı.19 Eylül Aşure günü münasebetiyle ikindin namazı çıkışında Merkez Yusuf Bey camii avlusunda aşure dağıtıldı. Aşure dağıtım programına; İlçemiz Kaymakamı Sayın Mehmet Yasin ERKAN, Belediye Başkanı Sayın Mustafa YARKAN, daire amirleri, il genel ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Yasin ERKAN'la birlikte aşure dağıtımı yaparak "Mübarek Muharrem ayının feyiz ve bereketinden faydalanmak ümidiyle aşure programı düzenlemeyi düşündük. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor. Bu mübarek ayın ülkemize ve bütün İslam alemine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.