Müjde! Doğalgaz'da İlk Kazma Vuruldu

25.09.2018 12:33

İlçemizin özlemini çektiği ve gelmesini büyük bir heyecanla beklediği doğalgaz çalışmaları bugün itibariyle başladı.

Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan’ında göreve geldiği günden bugüne yakından takip ettiği konulardan birisi olan doğalgaz dağıtımı Kargaz firması tarafından yapılan protokol kapsamında, bugün itibariyle ilk kazma vurularak Yeni Mahalle’den başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Başkan Yarkan,” Bismillah’ denilerek, doğal gaz için ilk kazma vuruldu. Bir sözümüzü daha gerçekleştirmiş olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemiz halkına verdiğimiz hiçbir söz havada kalmıyor. Projelerimizi hayata geçirene kadar takipçisi oluyoruz. Yüklenici firmanın bizlere verdiği bilgilere göre bu yılın sonuna kadar planan ve alt yapısı hazırlanan yerlere doğalgaz verilcek.” dedi.