Öğrenciler Belediyemizi Ziyaret Etti

25.09.2018 11:36

Eskipazar 60.Yıl Vali Nafiz Kayalı İlkokulu 1.sınıf öğrencileri Belediyemizi ziyaret ederek belediye birimlerini gezdi.

Öğretmenlerinin yerel yönetimler konusunda verdiği bilgiler doğrultusunda gezme, görme ve tanıma amacıyla belediyemiz hizmet binasına gelen minik öğrenciler öncelikle Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan’ı ziyaret etti.

Neşeli dakikaların yaşandığı ziyarette makamında öğrencileri ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Yarkan, öğrencilerle teker teker sohbet etti ve öğrendiklerini yerinde görme fırsatı bulan öğrencilere belediyenin görev ve sorumluluklarını yürütülen çalışmaları paylaştı.

Makam ziyaretinin ardından Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan öğrencilere belediyemizin birimlerini teker teker gezdirilerek bilgiler verdi. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yarkan, Okul Müdürü Şaban Yıldırım, sınıf öğretmeni ve öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek başarılar diledi.