2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlandı

2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlamaları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DAĞCIOĞLU tarafından Atatürk Anıtına sunumuyla başladı.

Törene İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Burak AKKÖZ, Belediye Başkanı Sayın Hüseyin DÖNMEZ, Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Sayın Aydın AYDIN, Emniyet Amiri Vekili Sayın Ufuk YURTSEVER, Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DAĞCIOĞLU, daire amirleri, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmeler ve öğrenciler katıldı.

İlköğretim Haftası kutlamaları Şehit İsa Eken İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan programla devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, öğrenci şiirleri, 1. sınıf öğrencilerinin gösterileri,  "Kınalı Hasan" adlı ront gösterisi ve Okula hoş geldiniz çiçeği sunuldu.a

Düzenlenen programın ardından protokol üyeleri hep birlikte sınıfları ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet ederek yeni eğitim öğretim yılında öğretmen ve öğrencilere başarılar dilediler.