Başkan Dönmez,BAKAB Toplantısına Katıldı

Başkan Dönmez, Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) Olağan Genel Kurulu Toplantısına Katıldı

Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) Olağan Genel Kurulu Safranbolu’da gerçekleşti. Gerçekleşen genel kurul sonunda, 65. Hükümetin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü birliğin yeni dönem başkanı oldu.

Divan Başkanlığını Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin yaptığı genel kurula; Karabük Vali Vekili Barbaros Baran, Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya, Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmalarına geçildi. Karabük Vali Vekili Barbaros Baran yaptığı açılış konuşmasında, BAKAB Üyesi belediye başkanlarını ve meclis üyelerini Safranbolu’da ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getirirken, genel kurulun hayırlı olmasını diledi.

Yapılan oylamanın ardından Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü oybirliğiyle birliğin yeni başkanı seçildi.