Başkan Yarkan, Personelle Bir Araya Geldi

Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, yeni yıl öncesinde hem  2018 yılını değerlendirmek hemde personelin sorun ve sıkıntılarını dinlemek amacıyla  personele biraraya geldi.

Başkanlık makamında düzenlenen toplantıda Başkan Yarkan, Belediye çatısı altında çalışan herkesin bir aile ortamı havasında çalıştığını ve geride kalan 2018 yılını kazası belasız tamamladıklarını ifade ederek, “Göreve geldiğimiz günden buyana gecemizi gündüzümüze katarak ilçemize hizmet etmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu hizmetleri sizlerin ve bizleri destekleyen vatandaşlarımızın katkılarıyla koordineli bir şekilde yerine getirmek için çaba gösteriyoruz. Hizmet konusunda herkes üzerine düşeni yaparsa sorunlarda kendiliğinden çözüme kavuşur. Sizlerden istirhamım işinize sahip çıkmanız ve özverili bir şekilde çalışmaya devam etmenizdir.”dedi.

Sohbet havasında geçen toplantıda personelin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Yarkan, Ailelerinizle nice güzel yıllar geçirmenizi temenni ediyorum. Yeni yılda herkesin huzur ve mutluluk dolu bir yıl geçirmesini diliyorum." dedi.