Başkan Yarkan, Tarım ve Orman Bakanı Pekdemir'li İle Görüştü

Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli Karabük'te

Bir dizi ziyaretler için ilimize gelen Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli Karabük'te, Tarım ve Orman Sektörü Değerlendirme Toplantısı'nda çiftçi, üretici, muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya gelerek ilin tarımda daha iyi noktaya gelmesi için yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

Bakan Pakdemirli'nin Karabük programına Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan'da katılarak ilçemizdeki sorun ve talepleri iletti.

İlçemizdeki çiftçilerin yaşadığı sorunlarla ilgili Bakan Pakdemirli ile görüşen Başkan Yarkan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Dursun Küçükyılmaz'la birlikte hazırlanan dosyayı sundu ve Çiftçi kayıt sisteminde(ÇKS) yaşanan sorunları iletti.

Bakan Pakdemirli'de sorunları bildiklerini ve şuanda bir çalışma olduğunu, seçimlerden sonra köklü bir çözüm getireceklerini bildirdi.