Başkan Yarkan'dan Karne Sürprizi

Belediye Başkanımız Mustafa YARKAN, Mermer Şehit İsa Eken İlkokulu, 60.Yıl İlkokulu öğrencilerinin karne coşkusuna ortak oldu.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı sömestr tatiline girecek öğrencilere Belediye Başkanımız  Mustafa Yarkan, sürpriz yaptı. İlk olarak Mermer Şehit İsa Eken İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne dağıtımına katılan Belediye Başkanımız Mustafa YARKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Dağcıoğlu ve öğretmenlerle birlikte öğrencilere karne hediyesi çikolata ikram ederek öğrencilere karne dağıtımı yaptı.

60.Yıl İlkokulu önünde düzenlenen karne dağıtım törenine de katılan Başkan Yarkan, Öğrencilere ve velilere çikolata ikramında bulunarak, çocuklara tatilde bol bol dinlenmelerini ve kitap okumalarını öğütledi. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve gönüllerince yaşayacakları bir yarıyıl tatili diliyorum." dedi.