Belediye Başkanımız Hüseyin Dönmez Mazbatasını Aldı

31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde Eskipazar Belediye Başkanı seçilen Hüseyin DÖNMEZ, mazbatasını alarak görevine başladı.

Belediye Meclis Üyeleri,İl Genel Meclis Üyesi, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanıyla birlikte İlçe Seçim Kuruluna giden Belediye Başkanı Hüseyin DÖNMEZ ve meclis üyeleri mazbatalarını aldı.

Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, "Beni tekrar bu göreve layık gören bütün hemşerilerime, oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Ben sadece bana oy verenlerin değil, parti ayrımı gözetmeden herkesin Belediye Başkanı olacağım. Önümüzdeki dönem inşallah hep birlikte Eskipazar’ımızı çok daha yaşanabilir bir şehir haline getirebilmek için gayret sarf edeceğiz"dedi.

Mazbatasını alarak meclis üyeleriyle birlikte belediyeye gelerek görevine başlayan Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez’in ilk icraatı başkanlık makamının kapısını söktürerek,"Kapımız 24 saat halkımıza açık olacak” dedi.