BELEDİYE "SİZİN YERİNİZ"

BELEDİYE "SİZİN YERİNİZ"

7/24 hizmete hazır ve kapısı herkese her daim açık olan Eskipazar Belediyesi, güler  yüzlü, samimi belediyeciliği hizmet binası önündeki tabelayada taşıdı.

Önce İnsan sloganından yola çıkarak hemşehrilerimizin istek, şikayet ve taleplerini alıp en kısa sürede yanıt verebilmek, uygun olanları çözmek için gece gündüz demeden hizmet etmeye çalışan Belediyemiz “Sizin Yeriniz” sloganıyla vatandaşlarımızla birlikte el ele samimiyetle talep ve sıkıntıların giderilmesi için katılımcı bir belediyecilik anlayışını ortaya koyuyor.

Hemşerilerimizin mutlu olacağı, gurur duyacağı ve huzur içinde yaşayabileceği bir şehir kültürü hayal ediyoruz. Bunu gerçekleştirmek için de elimizden gelen çabayı, gayreti sarf ederek gece gündüz çalışıyor, tempomuzu her geçen gün daha çok arttırarak hizmet çıtamızı en yükseklere ulaştırma gayreti ve kararlılığı içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.