Belediyemiz ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı

Eskipazar Belediyesi bünyesindeki Eskipazar Belediyesi Personel Limited Şirketi ile Hizmetİş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediyemiz ile Hizmet İş Sendikası arasında bir süredir devam eden toplu iş görüşmeleri tarafların anlaşmasıyla sonlandı. Sarı Kalede düzenlenen toplu iş sözleşmesi imza törenine Karabük Milletvekili Sayın Cumhur Ünal, Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, Hizmet İş Sendikası Ankara 2.Nolu Şube Başkanı Recep Dere, Hizmet İş Sendikası Kastamonu İl Başkanı Mustafa Çağlı, sendika temsilcileri ve belediyemiz çalışanları katıldı.

İmza töreninde konuşan Hizmet İş Sendikası Ankara 2.Nolu Şube Başkanı Recep Dere, toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan'da “ Yaklaşık 18 aydır ilçemize hep beraber hizmet ettik. Bundan sonra da Eskipazar'ımızı daha iyi noktalara taşımak için hep beraber çalışacağız. Daha öncesinde belki de borç içerisinde bir belediye varken, maaşlarınızı alamadığınız bir belediyenin çalışanıyken bugün borçlarını ödeyen ve emek veren işçisinin emeğinin karşılığını fazlası ile verecek olan bir toplu sözleşmeye imza atmanın mutluluğunu yaşıyorsunuz. Devletimizin sizlere 2020 yılına kadar vermiş olduğu haklar var. Bizde bunun üzerine ne verebiliriz diye çalışmalar yaptık ve sendikamızla ortak bir karara vardık.Toplu sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Karabük Milletvekili Sayın Cumhur Ünal da toplu iş sözleşmesinin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, belediyemizde yapılan ne kadar güzel iş varsa sizler sayesinde yapıldı. Bizlerin başarısının tamamında sizlerin imzası var. Sizlerle gurur duyuyoruz. Her biriniz en güzel haklara layıksınız. Sözleşmeniz sizler için, belediyemiz için ve ilçemiz için hayırlara vesile olsun dedi. Konuşmaların ardından Eskipazar Belediyesi Personel Limited Şirketi çalışanları ve kadrolu işçileri kapsayan toplu imza sözleşmesi karşılıklı olarak imzalandı.