Cumhuriyet Bayramı Tüm Yurtta Olduğu Gibi İlçemizde de Coşkuyla Kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. Yıldönümü, düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Düzenlenen etkinlikler kapsamında 28 Ekim 2021 Perşembe günü Çaylı köyü – Hamzalar köyü grup yolundan başlayan ve Hadrianoupolis Antik Kentinde son bulan Cumhuriyet yürüyüşü gerçekleştirildi. Ardından Eskipazar Hükümet Konağı Atatürk Anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

29 Ekim 2021 Perşembe günü ilçe Kaymakamımız Sayın Furkan KORKUSUZ, Kaymakamlık makamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul etti. Daha sonra kutlamalar 60.Yıl Vali Nafiz Kayalı İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen kutlama programı ile devam etti. Programda Kaymakamımız Sayın Furkan KORKUSUZ günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı, şiir ve kompozisyon okundu, oratoryum gösterileri sunuldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolasıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve öğrencilerin yaptığı resmi geçit ile tören sona erdi.