Eskipazarda Nihat Hatipoğlu Rüzgarı Esti

Belediyemiz tarafından organize edilen “Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile En-Nezir (S.A.V) söyleşi” programı gerçekleşti. Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen programda İlahıyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlunu izlemeye gelenler adeta salonu doldurup taşırdı.

Hatipoğlu sahne almadan önce kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Mustafa YARKAN, Belediye olarak sosyal belediyecilik hizmetlerine yönelik olarakda çalışmalar yaptıklarını belirterek İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu Eskipazar'da ağırlamaktan onur duyduklarını etti. Başkan Yarkan, “Salonda bulunan herkese hoş geldiniz diyorum. Hocamızı hepimiz tanıyorsunuz. Onunla bu salonda bulunarak, onun derin bilgisinden kendine has anlatımıyla yararlanacağız.” dedi.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu 1 saati aşkın bir süre ile Peygamber Efendimizin (S.A.V) Hayatını anlattığı gecede, salon olanca kalabalığına rağmen sükûnet içinde pür dikkat, Nihat Hatipoğlunu dinledi. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in örnek kişiliği ve hayatından kesitlerini anlatan Hatipoğlu, vakit namazlarının en azından farzını kılma sözü aldı.

Daha sonra Belediye Başkanımız Mustafa YARKAN, Hatipoğlu’na ilçemizi temsilen maket saat kulesi hediye etti. Program sonunda sahneye akın eden vatandaşların ellerine tek tek dokunmak için büyük bir gayret gösteren Hatipoğlu bir süre sonra salonda ayrıldı.