İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU Karabükte

Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Karabük'e gelen İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU'nun programına katıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Karabük'ün Safranbolu ilçesi Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı'nda halka hitap etti. Soylu, “Türkiye eski Türkiye değil. Ülkemin üzerinde kim oyun oynayama çalışırsa kim ülkemizin üzerinde ameliyat yapmaya çalışırsa ülkeme başka bir elbise giydirmeye çalışırsa alimallah kimseye fırsat vermeyiz.” dedi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere 6 gün kaldığını hatırlatan Bakan Soylu; "Türk milletinin yıllardır birilerinin oyunları, kumpasları ve tezgahlarıyla hep sıkıntıya düşürülmeye çalışıldığını vurgulayan Soylu, “Bu memlekette başbakan, bakanlar asıldı. Sadece onları ortadan kaldırmadılar, aslında annelerimize, ninelerimize dediler ki ‘Evlatlarınız bu işlerle uğraşmasınlar, dediğimizin dışına çıkmasınlar. Çıkarlarsa cezalarını böyle veririz.’ diye ürkütmeye, korkutmaya çalıştılar. Her oyunda bir darbe yapıp bize bunu en acımasız şekilde hatırlattılar.” diye konuştu.