MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli İlimizi Ziyaret Etti

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından "3T" adını verdiği "teşekkür, takdir ve tebrik" konulu ziyaretlerine Karabük ile devam etti.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından partisinin kazandığı belediyelere teşekkür turuna çıkan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Karabük’e geldi.

Karayoluyla ilçemizden geçen Genel Başkan Devlet Bahçeli için Mermer’de coşkulu bir karşılama töreni yapıldı. Karşılama törenine Belediye Başkanımız Hüseyin Dönmez, MHP İlçe Başkanı Ali Osman Kumlar, il genel ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.  Coşku ve alkışlar ile karşılanan Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye çiçek takdim edildi.

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli halka hitabından önce, Karabük Belediyesine ziyarette bulundu.
Belediye binası girişinde bando eşliğinde Belediye Başkanı Rafet Vergili, belediye çalışanları ile partililer tarafından karşılanan Bahçeli, makamda Vergili ile bir süre görüştü. Makamda Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Genel Başkan Bahçeli'ye belediye çalışmaları hakkında sinevizyon gösterimiyle brifing verdi. Belediye şeref defterini imzalayan Bahçeli'ye Belediye Başkanı Rafet Vergili vazo takdim ederken, Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez ise Bahçeli'nin resminin bulunduğu bir tablo hediye etti. Görüşme, daha sonra basına kapalı sürdü.