Öğrenciler Sinema İle Buluştu

Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) arasında imzalanan protokol kapsamında Belediyemizin ulaşım desteğiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen ilçemizdeki ortaokula devam 100 öğrenci sinemayla buluştu.

Ortaokullarda eğitim alan bir milyon öğrencinin ücretsiz olarak sinemayla tanıştırılması ve kültürel yönden öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlaması amacıyla “Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın” sloganı ile yapılan proje kapsamında ilçemizdeki 100 öğrenci sinemada ücretsiz film seyretme olanağı buldu.

Kares AVM Sineması’nda 3 salonda toplam 100 öğrenci ücretsiz olarak “Bizim Köyün Şarkısı” filmini seyretme şansını yakaladı.